Vind een geschikte schilder!

Ben je op zoek naar een geschikte schilder? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en vind een schilder bij jou in de buurt. Door het vergelijken van offertes bespaar je tot wel 40% op de totaalprijs. Je aanvraag is geheel vrijblijvend.

Gratis - Vrijblijvend

Schildersbedrijf Wellen

Met de hulp van een schildersbedrijf uit Wellen is jouw huis in een mum van tijd geschilderd. Je hebt hierbij volop de keuze uit verschillende kleuren zodat je zeker weet dat het karakter van je woning bij jou past! Het voordeel van het inschakelen van een schilder is bovendien dat je zeker weet dat alle verf strak is aangebracht!

Meer weten wat een schilder voor jou kan betekenen?

Op deze pagina lees je waarom je je huis zou moeten laten schilderen en wat het kost als je hiervoor een ervaren schildersbedrijf voor inhuurt. Ook lees je meer over de werkzaamheden die schilders uitvoeren én geven we je handige tips voor het selecteren van een schildersbedrijf!


Vind een schilder!

Huis laten schilderen?

Verven is dé manier om je huis sfeer en een eigen karakter te geven.

Vergelijk schilders

Vergelijk gratis offertes van schilders in je eigen regio.

Bespaar tot 40%

Door te vergelijken bespaar je gemakkelijk tot wel 40% op de totaalkost!
Waarom je huis laten schilderen?

Er zijn voldoende redenen om je huis te schilderen. De meeste mensen doen dit voor de afwerking: met schilderen kun je muren, plafonds en zelfs trappen eenvoudig een frisse kleur geven. Doordat je zelf kiest welke kleur je huis en interieur krijgt, kun je de woning een eigen karakter geven. Schilderwerk is dé manier om er echt je eigen plekje van te maken.

Maar er is nog een belangrijke reden om te schilderen!

Goed schilderwerk op de trap vergroot namelijk de veiligheid. Versleten traptreden en een gladde trapleuning zorgt voor een groter risico op uitglijden. Dat wil je natuurlijk voorkomen, zeker met kleine kinderen of ouderen in huis. Daarom is het extra belangrijk dat het schilderwerk op de trap wat extra aandacht krijgt. En ook hier kun je uiteraard geheel je eigen stijl aan geven.

Wat kan een schildersbedrijf in Wellen voor jou betekenen?

Een schildersbedrijf in Wellen is in te zetten voor het verven van je hele huis. Of je nu toe bent aan een nieuwe kleur op je muren, plafonds of de trap. Ook de buitenkant wordt in z’n geheel voor je geschilderd, van de ramen tot aan je dakkapel. Een schildersbedrijf neemt de meest tijdrovende schilderklussen graag uit handen!

Hieronder lees je kort wat een schildersbedrijf voor jou kan betekenen.

muur schilderen

Muur schilderen

Het schilderen van muren geeft je woning écht karakter. Maar als je dit zelf doet, is de kans groot dat je onnodig veel extra lagen moet aanbrengen en dat de verf niet gelijkmatig is. Het gevolg: strepen of druipers.

Zonde!

Je kan ook een ervaren schilder inzetten voor het verven van je muren. Deze doen dit snel en vakkundig en met de juiste ervaring hoeven ze niet eens de plinten af te plakken om strak te schilderen. Uiteraard bepaal je zelf welke kleur de muur krijgt: de schilder kan je hierin wel een persoonlijk advies geven!

plafond verven

Plafond verven

Wist je dat een vergeeld plafond een heel groot effect heeft op de uitstraling van je woning? Het verven van je plafond is nodig voor een frisse sfeer in huis. Maar erg lastig, zeker bij hoge plafonds in de huizen van tegenwoordig.

Een schilder zet hiervoor handige middelen in: een hoge trap of een steiger. Zo is het plafond gemakkelijk te bereiken. Qua kleur kiezen de meeste mensen voor wit, maar wist je dat het ook mogelijk is te kiezen voor een kleurtje? Laat het plafond in kleine ruimtes bijvoorbeeld verven in dezelfde kleur als je muur voor een heel ruimtelijk effect!

trap schilderen

Trap schilderen

Het schilderen van de trap heeft twee doeleinden: een betere veiligheid en een mooiere uitstraling. De traptreden worden véél gebruikt. Hierdoor ontstaat er al snel slijtage. We raden aan om dit eens per 10 jaar sowieso te doen, maar eerder als de trap al sneller slijtplekken vertoont.

Een schilder voert de hele klus uit: ze maken de trap schoon en ontvetten alles. Daarna schuurt de schilder de trap, gevolgd door het aanbrengen van 1 of 2 grondlagen en een afwerklaag. Zo is je trap de komende 10 jaar weer voorzien!

deur verven

Binnen- en buitendeuren verven

Ben je de uitstraling van je binnen- en buitendeuren zat, dan is het natuurlijk ook mogelijk om deze een leuk kleurtje te geven. Bij (houten) buitendeuren is dat bovendien extra belangrijk, omdat de verflaag de deur beschermt tegen neerslag en andere weersinvloeden.

Ook voor deuren wordt vaak voor standaardkleuren gekozen, maar het is zeker mogelijk om te kiezen voor een kleurtje dat past bij je interieur en eigen smaak. Naast verven kun je deuren ook laten spuiten! Hiermee zijn ze nog sneller klaar én ben je goedkoper uit.

keuken verven

Keuken verven

De keuken kan je op verschillende manieren laten verven. Allereerst is het uiteraard mogelijk de muren in de keuken te verven. Met goede afwasbare verf is het zelfs niet meer noodzakelijk om achter je keukenblad te tegelen, omdat je alle vlekken met een vochtige doek gemakkelijk weghaalt!

Daarnaast is het ook mogelijk om de keukenkastjes zelf te verven! Een makkelijke manier om je keuken eens een andere uitstraling te geven. De schilders ontvetten, schuren en lakken de keukenkastjes in de gewenste kleur. Je hebt onder meer de keuze uit hoogglans of matte verf.

ramen schilderen

Ramen schilderen

Het is misschien wel het meest gehate schilderklusje dat er is: de ramen verven. Toch is het ontzettend belangrijk, want verf beschermt de ramen tegen neerslag. Wanneer het begint te bladderen of als er scheurtjes in de verf zitten, raden we aan om de ramen opnieuw te schilderen, gemiddeld eens in de 7 tot 10 jaar!

Een schilder pakt dit professioneel aan. Naast het schilderen van de ramen, bereidt hij ze ook goed voor. Zo blijft de verf langer mooi. Vochtproblemen, zoals houtrot, verwijdert hij eerst. Daarna brengt hij een laag grondverf aan en een afwerkingslaag.

gevel verven

Gevel verven

Naast de ramen, kun je ook de gevel laten verven. Dat wordt bijvoorbeeld veel gedaan bij huizen met houten gevelbekleding die een frisse uitstraling nodig heeft. Maar ook bij een stenen gevel is schilderen mogelijk. Het geeft je huis een mooie en luxe uitstraling.

De gevel verven kan natuurlijk niet zomaar. Ook hier is het belangrijk dat er geen vochtproblemen zijn en dat de gevel goed is voorbereid. Of jouw gevel nog werk nodig heeft kan een schilder je vertellen!

schutting of tuinhuis schilderen

Schutting of tuinhuis schilderen

Vind je de schutting of je tuinhuis er saai uitzien? Ook deze kun je voorzien van een laagje verf en zo in elke gewenste kleur schilderen. Bovendien blijft het hout zo langer mooi omdat het beter beschermd is tegen neerslag.

Tegenwoordig zijn zwarte schuttingen heel erg in of schilder je tuinhuis een mooie groene kleur, zodat het opgaat in het groene karakter van je tuin. Een schilder zorgt ervoor dat hij de juiste verfsoorten gebruikt.

dakkapel verven

Dakkapel verven

Het verven van je dakkapel doe je niet zomaar. Hoe kom je erbij? Een schilder gebruikt hiervoor een veilige steiger en anti-val bescherming. Zo kan hij de zijwangen en boeidelen van je dakkapel netjes schilderen zonder gevaar.

Let wel op: soms mag je de dakkapel niet zomaar schilderen in een andere kleur. Als je daar geen vergunning voor hebt bijvoorbeeld. Check dit altijd bij je gemeente voordat je de dakkapel laat verven.


Op zoek naar een schildersbedrijf in Wellen?

Vind een geschikte schilder via de offerteservice!

Wat kost een schilder in Wellen?

De gemiddelde kostprijs van een schilder in Wellen is €35,- tot €50,- per uur. Toch kan de uurprijs enorm verschillen, afhankelijk van het schildersbedrijf die je inschakelt en welk schilderwerk je uitvoert. Zo zijn buitenschilderwerken vaak duurder dan binnenschilderwerken. Voor binnen schilderen betaal je gemiddeld €35,- tot €40,- per uur en de prijs loopt bij buiten schilderen op tot gemiddeld €40,- tot €50,- per uur.

Ook is het vaak goedkoper om een zelfstandig schilder of klein schildersbedrijf in te huren dan een groot schildersbedrijf.


Kostprijs schildersbedrijf per uur 2024

€35,- tot €50,-

Gebaseerd op gemiddelde tarieven

Binnenschilderwerk
€35,- tot €40,- per uur

Prijs per uur, incl. verf, materiaal en btw.
Muur, plafond of trap schilderen.

Buitenschilderwerk
€40,- tot €50,- per uur

Prijs per uur incl. verf, materiaal en btw.
Gevel, deuren of ramen schilderen.

Start gratis offerteaanvraag!

Hoeveel kost schilderwerk per m²?

De kostprijs van schilderwerken begint vanaf €15,- tot €20,- per m². Dit is het tarief voor het schilderen van muren en plafonds. Houd er rekening mee dat plafonds verven vaak iets duurder is dan muren, omdat het minder makkelijk te bereiken is.

Voor het schilderen van bepaalde onderdelen in huis kun je ook rekening houden met een specifieke prijs. Zo betaal je gemiddeld €15,- tot €20,- per trede voor het verven van een trap. Voor een gemiddelde trap met 13 treden komt dat neer op een totaalprijs van gemiddeld €195,- tot €260,-. In de tabel hieronder vind je ook de gemiddelde prijzen voor het schilderen van de gevel, deuren en ramen.

Schilderwerken Wellen: prijs per m² 2024

Type schilderwerken Gemiddelde prijs* Uitleg
Muren en plafonds schilderen €15,- tot €20,- per m² Afhankelijk van type verf, bereikbaarheid en manier van aanbrengen.
Trap schilderen €15,- tot €20,- per trede Twee keer grondverf aanbrengen en één eindlaag met kleur
Gevel schilderen €20,- tot €40,- per m² Eén laat primer aanbrengen en twee lagen afwerking
Deuren schilderen €70,- tot €110,- per deur Voorlakken en aflakken
Ramen schilderen €15,- tot €25,- per raam Drie dikteranden tot 100mm breed

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die per schildersbedrijf verschillen. Exacte kosten weten? Vergelijk gratis offertes!

Tip: laat je de buitenkant van je huis schilderen? Dan is het slim om eens te kijken naar een winterschilder! Een winterschilder is niets anders dan een gewone huisschilder die in de winter verft. Het voordeel voor jou, is dat de klussen in de winter een stuk goedkoper zijn. Je krijgt een korting tot wel 30%.


Hoe schilder je een muur? Schilder tips van een schildersbedrijf in Wellen

Een muur schilderen makkelijk? Zeker niet! Er zijn zoveel zaken waar je rekening mee moet houden. Hieronder leggen we je uit hoe je een muur schildert en krijg je tips van een ervaren schildersbedrijf in Wellen.

Bij dit stappenplan gaan we ervan uit dat je alle materialen zoals verf en kwasten al in huis hebt. Je hebt nodig: primer of grondverf, muurverf, ontvetter, afplaktape, verfborstel, verfrol, verfbak. Eventueel kun je ook schuurmiddel en schuurpapier gebruiken om de muur egaal te maken.

We gaan van start.

Stap 1: reinigen en ontvetten
Voor het beste resultaat is het belangrijk dat de muur helemaal goed schoon is. Gebruik een ontvetter en veeg de muur netjes af. Verwijder ook oude spinnenwebben en stof, zodat er geen viezigheid in de verf komt strakjes. Bij oude poreuze muren is het slim om stof en vuil weg te vegen met een zachte borstel.

Tip! weet je niet zeker of je muur poreus is? Maak de muur nat met een spons. Als dit onmiddellijk in deur trekt dan is de muur poreus. Schoonmaken heeft dan geen zin omdat je hiermee het vuil in de poriën drukt. Gebruik een goede primer, zodat de muur niet alle dure verf absorbeert!

Stap 2: herstellen en egaliseren
Met verven alleen zie je nog steeds de oneffenheden op de muur. Daarom raden we aan om de muur ook eerst te herstellen en te egaliseren.

Hoe doe je dit?

Gebruik een opvulmiddel op alle schuren, gaten en beschadigingen op te vullen. Met een plamuurmes kun je dit egaal maken. Schuren is niet per se nodig, maar als je iets te veel hebt aangebracht is het toch verstandig om de muur nog eventjes glad te schuren.

Tip! Check altijd eerst de kwaliteit van de muur. Als de verf afgeeft op je hand of doek als je erover heen wrijft, dan is de verf verpoederd. Een nieuwe laag verf hecht dan niet goed. Met een fixeermiddel kun je de muur bewerken zodat er een goede hechting is.

Stap 3: primer aanbrengen
Als je alle plinten, muren en plafonds hebt afgeplakt is het tijd om de primer aan te brengen. Dit wordt ook wel de grondverf genoemd. Wil je van een hele donkere kleur naar een hele lichte kleur, dan is een lichte grondverf sowieso een goed idee, hierdoor zijn minder lagen verf nodig voor de nieuwe kleur. Primer zorgt ook dat de nieuwe verf goed hecht en dat het niet wordt geabsorbeerd door een poreuze muur. Je brengt de grondverf net zo aan als gewone verf.

Tip! Grondverf aanbrengen is gelukkig niet altijd mogelijk. Is de oude verflaag nog intact en is er geen sprake van een poreuze muur, dan kun je deze stap gewoon overslaan.

Stap 4: Muur verven
Nu is het tijd om de muur te gaan verven. Begin in de hoeken en randen met een kleine ronde borstel. Zo weet je zeker dat je niet per ongeluk het plafond of de andere muren verft. Hierna gebruik je een grotere verfroller om de grote oppervlakken te schilderen.

Begin in één hoek en werk zo naar de andere hoek. Ga het liefst in één keer door totdat de hele muur geschilderd is. Dit voorkomt kleurverschillen als je weer verder gaat met het schilderen.

Tip! Moet je het schilderwerk even onderbreken en heb je geen tijd of zin om de borstels helemaal schoon te maken? Bewaar ze even in een plastic zakje of vershoudfolie, en bindt dit stevig af. Zo blijft de kwast vochtig en droogt hij niet uit. Je kan hem dan de volgende keer gewoon weer gebruiken!

Het is verstandig om altijd twee eindlagen aan te brengen voor het mooiste en strakste resultaat. Wacht wel tot de muur goed gedroogd is voordat je de tweede laag aan gaat brengen. Het is het slimst om steeds op dezelfde manier te werk te gaan: eerst de randen, dan de grote oppervlakken. Hiermee voorkom je strepen!

Tips voor het kiezen van de juiste kleur!

Twijfel je nog over de juiste kleur in huis? Geen zorgen, een schilder kan je hierin een persoonlijk advies geven. Maar er zijn ook zaken waar je zelf alvast over na kunt denken, zodat je kunt experimenteren met de beste kleur. We geven je een paar tips:

 1. Kies de kleur in de kamer die je wilt verven, niet in de bouwmarkt. De verlichting is heel anders en het licht verandert door de dag ook. Neem een paar kleurstaaltjes mee en plak deze op de muur, het plafond of op de trap. Kijk door de dag heen hoe de kleuren eruitzien en kies dan de beste kleur!
 2. Kijk ook naar het interieur in de kamer en houd hier rekening mee. Kies niet alleen een kleur voor de muur, maar kijk ook naar welke kleuren hierbij passen en welke kleur je meubels of accessoires hebben.
 3. Geen enkele witte kleur is hetzelfde en de goede witte kleur heeft zoveel effect op de kamer! Sommige wittinten ogen in huis juist iets geler, terwijl een witte kleur met een blauwe ondertoon juist witter kan lijken. Test dit goed uit!
 4. Ga niet voor alleen maar wit. Dit oogt al snel kil en saai. Wil je geen felle kleuren in huis dan is lichtgrijs al een heel mooi en sjiek alternatief. Wil je toch wit, kies dan voor een mooie accentmuur met een andere kleur, voor meer sfeer in huis!
wit
Wit
De kleur van een nieuw begin.

Zorgt voor een ruimtelijk effect, ziet er schoon en strak uit. De kamer lijkt een stuk lichter. Wordt wel sneller vies. Door de diversiteit is het geschikt voor elke kamer in huis.

rood
Rood
De kleur van emotie.

Dit maakt de ruimte stralend en aantrekkelijk. Geeft een warme sfeer. Ruimte lijkt wat kleiner en knus. Vooral geschikt voor ruimtes waar veel natuurlijk licht binnenkomt.

groen
Groen
De kleur van de natuur.

Het is een rustgevende kleur, heeft zelfs een positief effect op depressieve gevoelens. Extra geschikt voor de slaapkamer, woonkamer en badkamer.

blauw
Blauw
De kleur van de lucht en zee.

Dit is een koele kleur, geeft rust in huis. Het staat voor intuïtie en inspiratie en daardoor geschikt voor de slaap- of werkkamer.

grijs
Grijs
De kleur van het veranderlijke.

Zachtgrijs is een mooi alternatief voor standaard wit, zorgt voor iets meer sfeer. Donkergrijs kan juist stoer zijn als effectmuur. Geschikt voor elk type kamer.

bruin
Bruin
De kleur van de aarde

Bruin of aardetinten vormen een natuurlijke en warme sfeer in huis. Geschikt als accentmuur maar ook als kleur op elke muur. Geschikt voor de slaapkamer en woonkamer.

geel
Geel
De kleur van zonneschijn.

Geel heeft een verwarmend effect en stimuleert vrolijkheid en mentale positiviteit. Geschikt voor de woonkamer, slaapkamer of werkkamer.

paars
Paars
De kleur van creativiteit.

Een paarse kleur in huis stimuleert je creativiteit en geeft een gevoel van vrijheid. Wordt vooral gebruikt in slaapkamers.

zwart
Zwart
De kleur van elegantie.

Zwart geeft je huis een industriële sfeer, de ruimte oogt hierdoor klein en knus. Het straalt bovendien autoriteit uit.

Schilder Wellen: waarop moet je letten?

Je wilt een schilder uit Wellen inschakelen. Met behulp van onze gratis offerteservice kom je al snel in contact met een paar ervaren schilders in je eigen regio.

Maar hoe kies je dan de beste schilder?

Door onder andere te letten op locatie, specialisme en meer. Hieronder geven we je een paar handige aandachtspunten zodat je zeker weet dat je de beste vakman kiest voor jouw schilderklus!

1. Locatie

Allereerst speelt de locatie een grote rol, om twee belangrijke redenen. De afstand tussen je huis en het schildersbedrijf bepaalt hoeveel voorrijkosten je betaalt. In dat geval is het natuurlijk gunstig om te kiezen voor een schildersbedrijf uit je eigen regio. Zo is de afstand het kleinst en betaal je dus minder voorrijkosten!

Maar er is nog een goede reden om te kiezen voor een lokaal schildersbedrijf!

De meeste vaklui hebben in hun eigen omgeving een goede reputatie hoog te houden. In dat geval zullen ze net dat stapje extra doen op het gebied van klantvriendelijkheid. Je bent dus ook nog eens verzekerd van de allerbeste service.

2. Groot bedrijf of zelfstandig schilder?

Daarna is er de keuze tussen een groot schildersbedrijf of een zelfstandig schilder. De keuze hiervoor is persoonlijk, maar wel erg belangrijk.

Een groot schildersbedrijf werkt met meerdere schilders. Dit houdt dus in dat je sneller geholpen wordt en vaak keuze hebt op wat voor dag of dagen er geschilderd wordt. Daar staat tegenover dat een groot schildersbedrijf vaak wel iets duurder is.

Een klein bedrijf of zelfstandig schilder is juist weer iets goedkoper. Ook heb je een meer persoonlijke aanpak, ook als je later weer eens contact opneemt voor extra schilderwerk. Wel moet je er rekening mee houden dat de wachttijd iets langer kan zijn en dat je minder keuze hebt qua dagen en tjiden.

3. Specialiteiten en ervaring

Wil je een specifiek onderdeel van je huis laten schilderen, kies dan ook voor een schilder met deze specialisatie. Dakkapellen schilderen is bijvoorbeeld van een heel ander kaliber dan het verven van je plafonds. En het verven van de trap vereist juist weer een andere aanpak dan het schilderen van de muren. Niet alle schilders zullen alle schilderklussen uitvoeren. Ga daarom op zoek naar een schildersbedrijf met ervaring in datgene dat je zoekt!

4. Hoe ziet de offerte eruit?

Een offerte kan je al veel zeggen over de werkwijze van een schildersbedrijf. Een goede offerte is zo compleet mogelijk: welk merk verf wordt gebruikt, wat de planning is, in welke tijd de werken afgerond zouden zijn en natuurlijk ook hoe de kosten zijn opgedeeld. Mist er informatie op de offerte of wil het schildersbedrijf bepaalde info niet duidelijk geven? Zoek dan verder naar een vakman die dat wel kan. Je wilt zo’n duidelijk mogelijk beeld hebben van de kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Geschikte schilder in Wellen gezocht?

Vind een schilder via de onderstaande button!

Zelf schilderen of een schilder inhuren?

Het is mogelijk om schilderwerk zelf uit te voeren. Maar onderschat deze klus niet. Schilderen is meer dan alleen een kwast heen en weer bewegen op de muur. Je moet ook:

 • naar de bouwmarkt voor materiaal, zoals kwasten, rollers, verf, verfbakken, afplaktape en ga maar door;
 • het oppervlak voorbereiden, door alles af te plakken, te schuren, te ontvetten en soms zelfs door houtrot te verwijderen;
 • meerdere lagen aanbrengen voor het beste resultaat. Soms ook grondverf gevolgd door 1 of meerdere afwerkingslagen.

Dit alles is meer werk dan je misschien verwacht. Het inhuren van een schilder bespaart je deze moeite. Bovendien ben je verzekerd van het mooiste werk en krijg je een mooie garantie op het geleverde werk én het materiaal! Daarom raden we altijd aan om een ervaren schildersbedrijf in te zetten.

De grootste voordelen van een ervaren schilder

Het schilderwerk wordt nog altijd door veel mensen gezien als iets dat gemakkelijk zelf te doen is. In de praktijk neemt het afplakken van de plinten, de voorbereiding en het aanbrengen van meerdere lagen toch meer tijd in beslag dan verwacht. Niet zo gek, want schilderen is gewoon vakwerk!

Het inhuren van een ervaren schilder levert je dan ook grote voordelen op!

 • Gemak: je hoeft geen materialen te kopen, geen advies te vragen naar de beste verf en ook niet alles eindeloos blijven afplakken. Een schilder neemt je deze taken uit handen waardoor je veel tijd en energie bespaart.
 • Resultaat: wanneer je een vakman inhuurt dan ben je verzekerd van een topresultaat, zonder strepen of druipers. Doordat de schilder kwaliteitsverf gebruikt zijn er bovendien minder lagen verf nodig, waardoor het resultaat nog strakker is!
 • Snel: een ervaren schilder heeft jouw muren, ramen of deuren in no-time geschilderd. Jij kan gewoon aan het werk of je focussen op de kinderen terwijl de schilder zijn ding doet. Voor je het weet heeft je huis een nieuwe uitstraling!
 • Persoonlijk advies: twijfel je nog over de juiste kleur? Een schilder geeft persoonlijk advies en houdt hierbij rekening met de sfeer die je wilt creëren, lichtinval en ruimtelijkheid. Zo weet je zeker dat je geen spijt krijgt van je nieuwe muur!

Recente aanvragen:

Huis schilderen in Hasselt
Plafond schilderen in Beringen
Muren schilderen in Sint Truiden
Ramen schilderen in Genk
Gevel schilderen in Maasmechelen
Keuken schilderen in Lommel

schildersbedrijf

Schildersbedrijf uit Wellen nodig? Vergelijk gratis offertes!

Ben je nog op zoek naar een schildersbedrijf uit Wellen? Laat ons je helpen. Met onze gratis offerteservice vind je eenvoudig en snel een betaalbare schilder in je eigen regio.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt zo snel mogelijk de prijzen van verschillende experts in jouw regio. Kies het beste aanbod en bespaar zo tot wel 40% op de kosten. Of je nu de binnenkant van je huis wilt verven of juist je ramen of dakkapel: een schilder zorgt ervoor dat dit snel en vakkundig gedaan is!


Vergelijk gratis offertes van schilders!