Op zoek naar een schilder?

Heb je een schilder nodig? Wij brengen je in contact met een schildersbedrijf bij jou in de buurt!

Gratis - Vrijblijvend

Schilder gezocht?

Wil je je schilderwerken uitbesteden aan een professionele schilder? Een goede keuze! Maar hoe vind je nou de beste schilder voor jouw project en wat gaat het kosten? Je vindt het op schildersbedrijf.be.

Zo werkt het:

Vertel over jouw project

Welke schilderwerken wil jij laten uitvoeren? Vertel het ons. Het invullen van het formulier is gratis en kost weinig tijd.

Vergelijk gratis offertes

Wij zoeken naar geschikte schilders voor jouw project en jij ontvangt scherp geprijsde offertes om te vergelijken.

Kies je schilder!

Kies eenvoudig de beste schilder uit de aanbiedingen. Deze service is natuurlijk gratis en zonder verdere verplichtingen.

Hoeveel kost een schilder?

Wat een schilder precies gaat kosten is afhankelijk van de schilderwerken die je laat uitvoeren en het uurtarief. Een schildersbedrijf kan een vast tarief rekenen of een prijs per uur.

Op deze pagina lees je alles over de kosten van een schilder.


Kostprijs schilder per uur 2024

€35,- tot €50,-

Gebaseerd op gemiddelde tarieven

Binnenschilderwerk
€35,- tot €40,- per uur

Prijs per uur, incl. verf, materiaal en btw.
Muur, plafond of trap schilderen.

Buitenschilderwerk
€40,- tot €50,- per uur

Prijs per uur incl. verf, materiaal en btw.
Gevel, deuren of ramen schilderen.

Start gratis offerteaanvraag!

Tips voor het vinden van een schildersbedrijf

Het uitkiezen van een schilder kan heel lastig zijn, daarom nemen wij veel werk uit handen. Wij zoeken naar schildersbedrijven bij jou in de buurt en zij sturen prijsoffertes naar jou. Zo kun je rustig vergelijken en is het kiezen van de beste schilder een stuk gemakkelijker.

Onze beste tips:

  • Kies een schildersbedrijf bij jou in de buurt. Met een schildersbedrijf uit de regio bespaar je vaak op de voorrijkosten.
  • Vraag referenties en lees reviews van schildersbedrijven. Je krijgt een beter beeld van de schilderspecialisten door meer informatie op te zoeken.
  • Lees de offertes en de voorwaarden goed door. We raden je aan om de offertes goed door te lezen. Welke prijzen hanteert de schilder, hoe zijn deze opgebouwd en welke voorwaarden gelden er?
  • Vraag of je garantie krijgt. Soms geven schilders garantie op het binnen- en buitenschilderwerk, vraag hiernaar en welke voorwaarden er van toepassing zijn.

Vergelijk gratis offertes van schilders!